28 november ~ albaniens nationaldag ~

Hello!

Vilken helg & än är den inte slut!! Fullt upp med att fira "Kurban bajram" vilket är en islamisk högtidsfest firad av muslimer världen över som ett minne av Ibrahims (Abrahams) villighet att offra sin son enligt Guds order. Vi firade med god mat o besök av släkt & vänner. Ganska trevligt!!

Idag fortsätter bajram men idag firar vi även albaniens nationaldag!!

älskar denna bild ♥

/Jeta


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni har en riktigt bra helg! =)Svar., jadu ...det är mitt andra lingon o blåbär party... o det fjärde partyt som jag går på med samma människor... (jag har inte köpt NÅTT innan.... varit uttråkad... tupperware först där fanns inget vi behövde, sen lingon o blå bär som var tråkigt o nu sist meandi) känns tråkigt när folket här mest umgås med hjälp av dessa partyn... nästa vecka tupperware IGEN...o nästa igen är det partylight....

2009-11-28 @ 22:14:54
Postat av: Anonym

jättefin bild på dig!! kramar

2009-11-29 @ 19:50:41
URL: http://angjelinaminprinsessa.blogg.se/
Postat av: christin

Hej hej!Jo allt är bra, haft en seg dag...på nått vis har man inte vaknat riktigt känns det som. Nu letas det febrilt efter viktiga papper som jag städat bort, minns inte vart jag placerat dem. Själv? =)Var det bra på julskyltningen?

kramar

2009-11-30 @ 19:52:08
URL: http://justlikecandy.blogg.se/
Postat av: christin

haha...ja du spec som personen som vill ha hjälp inte BEHÖVER hjälpen egentligen, hon har ett skolarbete att göra som hon klarar i vilket fall som helst. Och hon vet mycket väl hur hela situationen ser ut så det är ju inte så snällt att komma med den frågan just nu.

2009-12-02 @ 14:18:15
Postat av: christin

Hallå hallå =)Nått kul i helgen? Här blir det städning...o julskyltning... =)kramar

2009-12-04 @ 23:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0