25 April ~

Hallå där!

Oj vilken vecka, massa jobbigt har det varit med bla förkylning o lite annat. Men vi mår bra nu och ser fram emot o få va friska lång tid nu. Tror man blir lurad av vädret med, det är ju så fint o soligt ute o samtidigt lite kalla vindar så det är svårt o veta vad o hur man ska klä sig.

Igår var vi på kalas hos mamma o syster. Det var himla mysigt o gott med mat! *love* ♥

Idag har det varit mesta delen av dagen utomhus o grillning o massa lek med mina barn o några av deras vänner. Imorgon bär det av till dagis, det ska va disco o massa skojigt. Har tänkt mig hinna putsa fönstren också men jag får se om jag fortfarande har lust till det imorgon.

Ne nu ska det bytas blöja, ammas & sedan läggdags för Elira! Arti sover redan o sen ska vi titta på film o ha en lugn o skön kväll!! *kram*

21 April ~ Ingen vanlig dag ~

Nepp för idag är det Jonas & mammas födelsedag!  Grattis till er ♥



                                                                           Jona ♥ 1 år




                                                                                               Mamma 52 år  ♥

19 April ~ Elira 4 månader ~

E L I R A






18 April ~

Hallå

Ja alltså vad snabbt dagarna går o fint väder har vi haft. Det har varit en underbar vecka med massa jobb som vanligt men det gör inte mycket när solen skiner på en. I torsdags var det fika hos Karolina o Oliver o det var så gott. Kul att se barnen då de växer så de knakar. Elira o jag var på BVC i fredags o fick vikten 7270 gram o 63 cm lång, lilltjejan :) innan BVC var vi förbi på jobbet en sväng o fick så god frukost o kul att träffa alla igen. Fredags eftermiddagen ägnades åt alla säckar som stod på garage uppfarten fylla med mossa o ogräs. Blev några turer till tippen med all skit! Tack Saranda :)

Vi hann även med en runda till spetsamossen där det var Tivoli o Arti åkte massa karuseller, jag åkte med honom på liten berg o dalbana men jisses var läskigt... ja jag vet så töntig jag e men jag e ju massa höjdrädd så det var väldigt jobbigt o stackars Arti som fick trösta mig haha :)

Idag har vi haft en super skön dag. Var iväg på dagis o hade städdag där o det var så kul att träffa alla andra föräldrar o deras barn. Vi grillade o hade skönt i solen. Fick bland annat veta att det snart e dags för disco på dagis :) jisses....redan...!!

Lite bilder på trädgården kommer här:

1. Trädgårdslandet som redan börjat växa :)  2. Päronträdet  3. Plommonträdet 

      


 4. Två äppelträd o den till höger är en lila syrén 5&6. Mina blommor & rosor

      



7. Blommor vid entrén  8&9. Säckar med vår gräs(moss)matta  

     



/Jeta


14 April ~

Hello

Oj äntligen lite tid till datorn o bloggandet!! Att sitta inne har varit det minst prioriterade dessa dagar. Helt fantastiskt väder o tyvärr mycket jobb o slit men det hoppas jag lönar sig när man snart får se lite resultat. Vi har alltså tagit bort allt som var grönt innan på marken, vi hade mycket mossa o det var verkligen som en tjock ullmatta. Tackar min familj för all hjälp :)

Jag har även fått en solstol som gungar o den är helt underbar att ligga i o läsa en bok...har inte haft tid o möjlighet att njuta ännu men den finns här o väntar på mig :) min söta man gav den till mig o varför? ja bara för att han älskar mig :) ska ta bilder o lägga in snart.

Jag längtar även till bvc denna gången känns som det var en evighet sen sist. Den 17 alltså på fredag är det dags :)

Jag har missat så mycket på tv oxå alla serier som jag följer haha o glamour  jobbigt men mycket härligare att vara ute o få färg o massa träningsvärk.

Ne nu ska det ammas o sen läggdags för Arti.

Kramisar till er där ute :)


9 April ~ Glad Påsk ~

Hallå!!

Oj vad tidigt på morgonen jag skriver :) Idag e jag uppe tidigt fast jag gärna hade velat sova lite till, denna gången är det inte nån av barnen som väckt mig o inte mannen heller utan jag har vaknat helt själv. Ska nämligen iväg till New Bridge o min familj o framför allt MIN ÄLSKLING ARTI!!! ♥ OJ VAD JAG LÄNGTAR!!!

Igår hade vi fest med jobbet o det var himla skojigt! Kul o få träffa alla, nästan alla va med. Och M kommer nog få en pojke...får väl se vad det blir när h*n vill titta ut :) Men vacker som bara den är du M med din fina kula :)

Oj nee nu måste jag skynda mig o göra mig i ordning så jag inte missar buss o tåg, ska nämligen inte ha med bilen idag. Arti har länge tjatat om att åka buss o tåg o nu blir den drömmen sann för honom. Mommy is coming!!

Glad Påsk till er alla!!

/Jeta

7 April ~






Hej!

Idag är det andra dan utan Arti hemma, han är nämligen hos mormor o morfar. Han älskar att vara med sina kusiner Elisa & Jona men även sina morbröder som han avgudar. Jag mår ju för jävligt haha usch ja men jag saknar ihjäl mig juuu!! Usch vad jobbigt, stackars dem som på något sätt förlorar sina barn. Jag har pratat med Arti i telefon o vill typ sträcka mig efter honom i telefonen men ja jag vet jag måste skärpa mig. Han trivs bra där sägs det o att han har roligt o det är det viktigaste för mig. Även om jag ändå vill att han ska sakna oss o MIG lite mer :) han e trött på mig, iallafall så sa han det att han inte orkar prata med mig mer... snorunge... jag bar dig nio månader o gav dig liv hahaha nee usch ska skärpa mig!!!

Igår hade jag superskoj!! Jag fick vara barnvakt åt Zac ♥ som är 1 år och snart 3 månader :) Zac o jag hade massa o fixa o göra i trädgården o han va på huget med o hjälpa till. Hehe helst ville Zac smaka på det mesta men jag försökte undvika det åtminstone de hemska maskarna!!

Idag har jag haft mindre kul men har varit mycket flitig om man nu får skryta lite om sig själv. Ja nu så har jag en nästan dammfri övervåning. Har damsugat o dammat o putsat o fixat så det är superfint. Sedan åkte jag o Elira för att göra ett arbete som mannen skulle gjort men inte hunnit o därefter var det till att åka hem o ordna med nedervåningen o den är nu också nästan dammfritt o superrent. Nu är tvättmaskinen igång med allt skitigt. Jag hann även fixa med mat o det blev allt i ett med stekta potatisar, kyckling, lök, morötter... mums :)  Japp duktig har jag varit så nu är jag helnöjd!!

Imorgon kommer jag däremot ha mycket roligare, tänkte bege mig en runda på stan med Elira. Jag ska handla lite grejer som jag behöver o sedan på kvällen är det dags för fest med mina arbetskollegor. Ska bli så kul att träffa dem nu det var ett tag sen. Jag ska ju ha med mig Elira o de andra två ska också ha sina bebisar med sig. Längtar efter att träffa M som har en bebbe i magen... tror det blir en han :) vet inte varför får se om jag fortfarande känner så efter träffen!

Nu ska jag o mannen fika o mysa!!

Soo Loong!!




        

                                                                                                   



                              


                                                                                                            


5 April ~

Hello på er!

Ja om det nu finns några kvar som ens orkar in o läsa i min ouppdaterade blogg. Ja denna gången ska jag inte skylla på nåt annat än att jag faktiskt knappt varit inomhus. Det underbara vädret som vi har varit lyckligt lottade med i Växjö har gjort att dagarna har bara runnit iväg ute i solen o den super härliga värmen.

Som ni har läst tidigare så har jag pratat om att odla osv o nu äntligen har vi (min man) gjort iordning platsen... jjiiippiiieee... så idag ska jag åka o handla frön som vi ska sätta. Ja o nu tänker ni vad löjligt att min man hjälpt mig men nee faktiskt inte för att den platsen vi har gjort i ordning var väldigt ojämn o en liten liten kulle o massa rötter o det skulla man visst ordna till o mannen min kommer ju från ett hem där detta är deras expertis så varför inte utnyttja det. Och sen så är det faktiskt så att jag avskyr allt vad maskar heter.... bläääääääää japp jag hatar maskar o jag måste erkänna att jag även tog livet av en eller två....kanske fler o jag kan lova att jag nästan lipa ihjäl. Varför måste det finnas maskar för????? o så många??? fyyyy...

Ja nu har vi fått besök, min storebror o hans underbara Elisa e här på besök, så kul för nu har hon lärt sig massa ord :) Vi ska iväg till Leos o leka av oss idag.

Tack för mig, jag återkommer med bilder på min odling :)

/Jeta

RSS 2.0