28 november ~ albaniens nationaldag ~

Hello!

Vilken helg & än är den inte slut!! Fullt upp med att fira "Kurban bajram" vilket är en islamisk högtidsfest firad av muslimer världen över som ett minne av Ibrahims (Abrahams) villighet att offra sin son enligt Guds order. Vi firade med god mat o besök av släkt & vänner. Ganska trevligt!!

Idag fortsätter bajram men idag firar vi även albaniens nationaldag!!

älskar denna bild ♥

/Jeta


27 november * Gezuar Festen E Kurban Bajramit! *
Gezuar Festen e Kurban Bajramit!!!
Mina älsklingar ♥


20 november ~ GRATTIS ~
GRATTIS S♥STER PÅ FÖDELSEDAGEN!!! HOPPAS DIN DAG BLIR TOPPEN!

Idag var jag med barnen på vårdcentralen, Arti fick följa med för vi skippade dagis idag. Natten var väldigt jobbig då Elira var uppe mestadelen av natten. Så vi tog sovmorgon alla fyra :) Sen fick Mani dra sig upp medan vi andra njöt vidare :) Elira fick sitt vaccin o var lite ledsen i början men nu sover hon gott! Hoppas det blir lugnt under dagen. Vi ska se om vi hinner vaccinera oss andra senare i em.

Vad som händer i helgen är inte bestämt förutom att Arti ska leka med en av sina bästa vänner! Kanske det blir en sväng till Ikea om vi inte mår för dåligt av vaccinet! Vi ska försöka hinna med storstädning då det är bajram nästa fredag!! 
 
Trevlig helg på er alla!/Jeta


19 november ~ elira 11 månader ~
Hello!
Nu var det ett tag sen igen! Hoppas alla som ändå orkar in här o kika mår bra. Vi har inte mått bra o de har varit fram o tillbaka både med mig o barnen. Feber o ont i halsen o nackspärr. Var hos en kiropraktor i måndags o han höll på o knäckte mig. Det var så hemskt obehagligt men efteråt rätt skönt, tyvärr så känner jag mig inte bättre så jag ska dit en gång till. Tydligen kommer mycket efter att jag burit på Elira.

Min lilla flicka är 11 månader idag ♥ det är full rulle med henne. Hon är nog världens gladaste tjej även när hon inte mår så bra :) Eventuellt ska vi ge henne vaccin mot svininfluensan imorgon, känns så hemskt jobbigt med allt detta men vi tror att det är det rätta så imorgon blir det av om det inte är alltför många där så det tar slut. Vi andra ska oxå ta den däremot ska vi få lite tid över. Händer så mycket just nu.

Ikväll ska jag o en kompis på en föreläsning om virusinfektioner för barn, en läkare som ska hålla den o tydligen är hon en mycket duktig föreläsare så jag hoppas jag får ut mycket av det. Jag var på en föräldraträff på dagis vilket var väldigt bra. Där samtalar vi föräldrar om våra barn  tar upp sånt som vi känner att vi vill ta upp bla genom diskussionskort osv. Mycket intressant :)

Sist men absolut inte oviktigt!!!! träff med kollegorna, japp förra veckan blev inställt så vi har längtat!!! Idag blir det av! ♥


  

/Jeta


10 november ~ grattis lillebror ~

 


Grattis lillebror på födelsedagen!!!

Äntligen har vi frisknat till!! Fy så jobbigt med barnen när de blir sjuka :( finns inget värre för en förälder att se sina barn lida :(Snart kommer mannen hem på lunch!! Blir kycklingfilé i ugn med grönsaker potatis o svampsås :)
/Jeta


3 november ~ Jordin Sparks ~

Skön musik i höstmörkret!!/Jeta


RSS 2.0