29 Januari ~ lite av varje :)

Hallå!!

Ja nu har det dröjt igen... ja o ni tror såklart jag e lat men nepp jag har faktiskt haft apmycket att göra o jag har även varit superduper trött. Alltså jag fattar inte hur folk som skiljer/skiljt sig orkar med barnen alldeles själva. Det är faktiskt tufft att ha hand om två barn på egen hand och kan inte ens föreställa mig de som har ännu fler. Ja iallafall så finns de många där ute som är ensamma mammor eller pappor och eloge till er...själv hade jag balla ur.... eller vad det heter.

Jag sover ju dåligt, eller jag vaknar för minsta lilla ljud o Elira sover bra, MEN hon låter ju en del haha inget snark men bebis...nånting jollra eller nåt oooh jag kan ju inte somna usch sen när jag väl somnat ja då är det Arti som haft mardröm eller sett ett spöke eller ja listan kan bli lång.

Men det finns finna stunder med :) så klart... min lilla tös ♥♥  har nu börjat skratta när man pratar med henne såååå mysigt o hon skiner upp som en sol :) imorgon är det dags o väga o mäta igen... hoppas vi skött oss denna gången med :) imorgon blir det även en promenad med Jennie o Zac.

Kan inte fatta att det är fredag imorgon....men ja tiden rullar på. I går fick vi besök av min lillebror som även stannade över o vi hade så kul med massa spel. Arti fick va hemma från dagis så de kunde umgås, kul tyckte Arti som ägnade dagen åt massa bus! Jag har även hunnit klippa o färga håret så det känns något piggare o fräschare ut. Man måste ju se fin ut även om man är hemma för det mesta. Jag är nöjd med färgen o klippningen blev inte något märkvärdigt, bara toppat av det slitna. Jag vill försöka få det lite längre... får se hur länge jag orkar.

I veckan fick Edlira, en släkting till mig sin Isak! ♥ Mysigt o GRATTIS till er!!

Nu är det glass på schemat :)

Naten!!/Jeta

26 Januari ~ Babycafé & hembesök :)

Hello!!

Idag började dagen alldeles ypperligt! Det gick bra o vi kom till dags I TID :) Efter det åkte jag o Elira till babycafét på Araby där vi bodde tidigare. Där träffade jag en gammal kompis Elina som jag arbetade tillsammans med på ett gruppboende vid sidan av studierna. Elina har en flicka på 2½ år o väntar en liten i augusti :) Det var så trevligt att träffa henne. På cafét fick Elira lämna fot o hand avtryck precis som storebror gjorde när han var liten! Så söta små händer o fötter.

På eftermiddan var jag o hälsade på Karolina, en kollega från mitt nuvarande arbete!! Hennes sötis Oliver hade vuxit sen sist jag såg han på julfesten :) Även Karolina har flyttat till hus (vi bodde grannar i samma hus men olika uppgångar) så de hade fått det så mysigt i hemma!! ska bli kul på sommaren... o Karolina... inga MASKAR tack!!! hihi

Länk till familjefotot på smålandsposten!

http://www.smp.se/personligt/bebis/arijeta-och-muani-reci(1102775).gm#articleimage-popup

Imorgon e det inget inplanerat o det är riktigt skönt.... en promenad kanske blir av men sen ska dagen ägnas åt INGENTING :)

Kram!!

25 Januari

Hallå!

Idag började dagen med att Arti vaknade vid 04.00 o var ledsen o ropade på mig. Jag gick dit o som tur var så hade jag ammat färdigt Elira o hon somnat om, låg hos Arti en stund men han kunde inte somna om.... tiden gick o Elira vaknade runt 6.30 o skulle ha mat igen. Jag hade typ halvsovit o fick gå över till mitt sovrum o amma o Mani tog över Arti.... en jobbig natt med andra ord... är det inte den ena så är det den andre nu :)

Idag har vi varit ute i trädgården, lite duggregn men mysigt ändå. Planerar lite för hur vi ska fixa framåt våren med blommor o fruktträden som ska beskäras osv. Så kul... *längtar* sen blev det lite fotboll o jag får stå målvakt som vanligt haha...:)

Senare fick vi besök av mina syskon o deras familjer. Mysigt o massa barnskrik, bus o lek :) papporna o barnen tillbringade en stund i Artis rum o lyssnade på hans just nu favorit ljudbok "vilddjuren" hehe han älskar den o lyssnar typ 10 ggr om dan o kan den utantill, jag o M är något trötta på den!!

Imorgon börjar allvaret för Mani... han har varit hemma i 5 veckor, känns som bara 1 vecka haha vill ha han hemma juuuu.... oooh kommer sakna o äta frukost ihop o sitta o prata i flera timmar... hihihi låter som han ska flytta men han ska bara börja jobba!!! uuusch!! det innebär alltså att jag får lämna o hämta Arti på dagis... något stressigt på morgonen lär det bli men men...!!

Jag har ändå massor inbokat o göra under veckan! imorgon ska jag hälsa på Karolina (kollega) o hennes Oliver som är 2 månader :) ska bli skoj!! Ska även köpa tyg o sy gardiner till nedervåningen.... gjorde i ordning gardiner som jag även fått upp i allrummet på övervåningen.... man kan tro nåt e fel med mig för sånt här har jag aldrig gjort innan eller haft intresse för men jag är glad för det är såååå kul :) även all bakning hahaha goda bullar Ardiana???? Imponerad av mig själv :)

Nehee... ska fortsätta ladda ner musik.... *me love* har bränt 3 cd skivor med sammanlagt 60 låtar.... yeepss Im Crazyyy... so what? :)

Kram o Natti/Jeta


23 Januari ~ mums :)


Halloj... hehe nu känns det som uppdateringen kommer för snabbt!! Nåja idag har vi verkligen njutit, vi åt frukost tidigt o satt vid bordet njaaa.... en två timmar typ... hehe men som tur är så åt vi inte hela tiden.... faktiskt!! vi läste tidningen o pratade. Elira sov o Arti var på dagis. Så himla mysigt!!

Sen var vi iväg o shoppade lite o jag tittade in på Weibulls en sväng. Weibulls för er som inte vet är en affär som säljer trädgårdgrejer o blommor. Efter att ha hämtat Arti också så satte jag igång med bullbakandet! haha Mani o Arti var skeptiska om jag verkligen skulle.... ja iallafall kunde grabbarna inte hålla sig borta så det slutade med att nästan hela familjen bakade hehe.



   

Nu är det glass & Let´s Dance som gäller o jag vet inte vem jag hejar på... hmmm...

So loong..../Jeta


22 Januari ~

Hallå kära läsare!!

Hoppas ni inte har tröttnat! Jag har haft så mycket att göra så jag har inte kunnat uppdatera här. Många har varit på mig så nu ska jag förska skriva några rader.... hihihi ja o ni som känner mig säger säkert... hmmmm några rader, snarare en roman!!!

Som ni läst tidigare så var vi i Nybro hos min familj o där hade vi så trevligt!! Skönt att komma till mamma där man blir uppassad o massa god mat! I Kosta köpte jag en parfym av Celine Dion, luktar supergott!! eller hur Mila? :) Sedan var vi även på Ikea o där hittade jag det mesta jag sökte dock inga galger till barnen. Brukar ju hänga det mesta av deras kläder så jag behöver massa sådana!!  Det blev lite guitar heroes o denna gången gick det bättre för mig :) Fick även lära min storebror att göra muffins för Arti e ju galen i muffins!! Kan lova att de blev mer skratt än muffins, eller hur Ardiana??? hihi


   
   
  


Idag har jag fått vila mååååånga timmar så det är så skönt sen hann vi fixa ännu mer grejer hemma så det känns så bra. Jag har även tvättat en massa, yeps duktiga jag!!

Imorgon planerar jag att baka men jag ska inte säga för mycket än hehe. Börjar få lite ångest nu när M ska börja jobba igen på måndag... vi som haft såå mysigt o så kul tillsammans, kommer känna mig så ensam o väldigt stressad med två barn att sköta. Men Arti får gå på dagis heltid fram till sista januari sen får han gå 15 timmar i veckan o det innebär några timmar varje dag. Idag hade Arti flyttats över till "äpplet" vilket är en annan avdelning för de äldre barnen från 3½-5 år så nu känns det ännu mer att han är STOR men ändå liten liksom. Han tyckte det var jättekul för nu ska han inte heller sova på dagis utan bara vila en stund vid soffan där de får lyssna på Mamma Mu :) Min söta lilla pojke :)

Nu ska jag titta på debatt med Janne Josefsson... me like him :)

So Loong mina vänner/Jeta

18 Januari ~ Tvinspelning av postkodmiljonären

Hej!!

Var på stan en runda idag då det var inspelning för postkod lotteriet som brukar vara på fyran. Det var kul o rätt mycket folk men det var svinkallt med. Usch säger jag o ändå bara minus några grader men tänk de som lever med över minus 20 grader … ärligt … näsan hade nog tippat av alltså.... hehe Iallafall så var Rickard Sjöberg, Magdalena Graaf (hade brunt hår), Kim Kärnfalk & Markolio med. Hehe de fick göra om flera gånger för bla Magdalena missade ibland osv. Ja det tråkiga är ju att jag inte var en av vinnarna... hmmm kanske ska börja med o köpa lotter!!



Imorgon, måndag alltså, ska vi åka till min familj i Nybro. Ska bli kul att träffa dem o framför allt mina syskonbarn :) Längtar så efter dem ♥ Men först blir det stop på Kosta Outlet, inget speciellt vi e ute efter, bara gå runt o titta. Vi kommer även att spendera natten hos mamma o sedan blir det ikea på tisdag. På ikea är det lite saker jag har funderat som jag behöver ha, hoppas bara att jag hittar det.

Kvällen har ägnats åt massa godis, guitar heroes, ramlösa (me looove) o bloggandet :) Hmmm ni undrar vad som hände med barna?? hehe... Arti var supertrött o somnade tidigt då han varit hos sin kompis o lekt o en vända på stan. Elira somnade också tidigt....hoppas på en lugn natt ändå :)

Neheepp ännu mer spel.... måste tränas innan Nybro :)

Naten e mir/ Godnatt!

17 Januari ~ Elira med i smålandsposten :)

Hallå!

Idag rusade jag till brevlådan.... ja det tog ett tag innan för jag hade glömt att vi faktiskt prenumererar på smp så då rusade jag dit för där var vi med idag :) så fin bild vi fick och jag tycker Arti blev bäst hehe. Mammas lillkille börjar faktiskt bli stor nu o det var inte längesen man var med i tidningen med endast honom o i samma storlek som Elira ♥

Arti o M har varit på Leos lekland då en av Artis goda vänner fyllde 3 år o valde att fira den ihop med Arti på Leos. De hade haft jätteroligt o tillbaks kom en genomsvettig o trööött Arti :) så det blev raka vägen till duschen o sen en tupplur.

Medans de var iväg passade jag o Elira på att ha mysigt hemma en stund o sen somnade hon. Jag fick för mig o städa undan lite o jag hann med mycket så jag är rätt stolt över den "duktiga" Jeta :)

Senare på eftermiddan fick vi ännu ett oväntat besök, Mersija en vännina  till mig passade på o komma förbi när hon var ute med sin flicka o promenerade. Så trevligt tyckte vi :) Börjar vänja mig vid oväntade besök nu, får fylla frysen med fika bröd oxå :)

Imorgon söndag ska Arti iväg till en fd dagiskompis, Malte. Malte har bytt dagis o de ses inte så ofta men de saknar varann väldigt mycket. Rätt kul att de kan sakna varann o prata så mycket om varann när de inte ses så ofta. Men imorgon får de leka några timmar iallafall :)

Princess ♥
  

15 Januari ~ bia mamit :)




Hallå på er!

Oj vad jag haft mycket att göra sista dagarna men ändå känns det som jag inte gjort mycket. I allafall så har vi haft mysigt jag o mannen. Gjort det som vi orkat o i den takt som känts bra. Under dagarna har vi även fått besök av vänner (Saranda med sin familj)  o familj (mina föräldrar, syster med sin söta Jona, Leta med sin bus Elisa) o mer besök inväntas :) Lyckos Elira som fick massor med fina kläder!!! TACK!!

Vi har i veckan även fotograferat vår lilla sessa.... supersötaste o mammas älskling ♥:) TACK JENNIE! :)  Imorgon fredag blir Elira 4 veckor... ooohhh vad tiden går fort!!! Önskar man kunde stanna tiden!!! Imorgon ska det mätas o även se om jag gjort mitt jobb med o mata henne hehe... nu går det så bra så det är så skönt!!

Zonnic munspray... tar bort röksuget.... har ni sett reklamen??... ja iallafall är det min sons favorit hihihi han går hemma o nynnar till den, han älskar när killen dras upp ur stolen....Min favorit är reklamen om kommisare lynley, ett äldre par o kvinnan häller gift i gubbens kopp o han är så lycklig för han har förväxlat koppen men kvinnor e ju smartare hihihi så hon har ju bytt tillbaka, alltså garvar varje gång!!

Idag fick vi hjälp av en kompis till Mani att sätta upp en vägghylla....äntligen.... o sen var jag, Elira o Mani en sväng på Mio o sen åkte vi vidare o handlade kläder till barnen o små grejer till oss själva!
Imorgon ska vi även en runda på stan o inhandla det sista :)

Nehepp nu e det snart läggdags..... hoppas på söömn då jag vaknade tidigt imorse!





12 Januari ~

Hallå!

idag har jag o mannen ägnat förmiddagen åt försäkringskassan o deras idiotiska system!! Hatar deras regler o sätt att hantera sjukförsäkringar o föräldra biten. Nåja det tog BARA hela förmiddan.

Sedan var d stan som gällde, det var längesen vi gick en runda på stan o denna gången utan Arti men ändå var vi tre :) det var kul att komma ut med Elira kändes som när vi hade Arti som bebis i vagnen. Det var mysigt men kallt. Handlade ett armband till Elira, ett likadant som Arti fick när han föddes, tulpanvaser o en snuttefilt till min tössabit :) hehe gillar d ordet! Armbandet ska även graveras med hennes namn.

Vi hann inte med så mycket mera då vi skulle hämta Arti på dagis men som mannen sa så blir det fler dagar på stan :)

Igår kväll kom mina föräldrar o min bror körde hit dem en sväng så de fick släppa av sig lite saker från svärföräldrarna. Arti fick massa leksaker, tyvärr för mycket leksaker med ljud, hehe tycker leksaker med ljud ska förbjudas.... ja ja jag är tråkig... men soo what!!??

Elira fick massa fina kläder från farfar o farmor :) Även mannen o jag fick lite :) mest uppskattar jag AJVAR! för er som inte vet vad det är så är det något supergott.... typ en mixröra med grönsaker eller hur man nu ska förklara... ja ni andra som vet får gärna kommentera :) annars är det bara o plinga på dörrn o få smaka :) dock e jag SNÅL hehe älskar Ajvar o speciellt den svärföräldrarna gör med sina egna odlade grönsaker.... *mums*

Mamma o pappa var så glada o va tillbaks o få träffa Elira hehe pappa var mest rädd hon skulle gå sönder!!

Mor & dotter                              Far & dotter                   Bror & syster
  ♥   ♥ 

So long... läggdags!!

/Jeta

11 Januari ~ 1 års kalas :)

Vilken härlig o lugn helg vi haft.... sköönt samtidigt är det skönt att det är dagis för Arti imorgon. Han ska på utflykt o ser fram emot det.

Idag var vi på 1 årskalas hos Zac :) sötisen som blir 1 år på tisdag!! ♥ GRATTIS ♥






Fick även besök av min lillebror som var på väg till Malmö för att plocka upp mamma o pappa. De har ju varit nere i MK på semester o är nu på väg hem. Eventuellt skulle de stanna en stund här om det inte blir alltför sent, men vi lär ju knappt sova då Elira sovit hela dan idag. Ser verkligen inte fram emot natten, hehe men tur M är hemma :)
Nehepp nu är det amning som gäller :)
Kram o godnatt!!


9 Januari ~ Elira på mammas jobb

Hallå!

Idag har vi strålande fint väder i Växjö, längtar till våren o sommaren :) Elira o jag har hälsat på på mitt jobb. Det var kul att komma dit o träffa alla igen. Sista gången var på julfesten den 11 december o då var jag rätt tjock o speciellt efter all god mat :) Elira bars runt av kollegorna så då satt man med händerna fria en stund hihi. Snälla kollegorna hade samlat ihop till present för min lilla sessa :) blev så glad o självklart tog jag en bild på de fina kläderna. TACK SNÄLLA!! ♥

                                                      



Efter besöket hälsade jag på hos Jennie o hennes två söta pojkar ♥:) En trevlig pratstund fick vi o jag fick även låna hennes bärsele, det var Max idé hihi han tyckte jag skulle låna den :) Har nu gått runt med den o Elira i såklart hehe, känns skönt o ha händerna fria.

Resten av dagen kommer ägnas åt promenad med resten av familjen o sedan bara mysa o framåt kvällen eventuellt lite träning i guitar heroes så jag kan bli bättre tills syskonen hälsar på :)

Nu ska jag laga mat, idag blir det korv stroganoff med ris *mums* :)

Ta hand om er!




8 Januari ~ Oväntat besök

Hallå!!

Idag har dagen flyttit på :) jag är nöjd med den. Efter att ha lämnat Arti på dagis så åkte jag o Elira hem för o få sova färdigt, natten var inte mycket sömn för oss. Elira har inte vänt på dygnen än så natten e dag för henne. Vi vilade och det var superskönt, synd bara att jag inte kunde följa med Jennie ner på stan en runda. Kommer fler tillfällen :)

Jag hann med o städa, laga mat, tvätta o lite andra småsaker. Kändes skönt efteråt :) o när Arti o Mani kom hem så fick de strikta order om att INTE smutsa ner :) 

Framåt kvällen plingar det på dörren o Cilla kom o hälsa på :) Cilla är mamma till Ella o Ella o Arti har gått på samma dagis. Det var så trevligt :)

Imorgon är det fredag o för mig spelar dagarna ingen större roll men det är skönt då M är hemma två veckor sen :) ska hinna med o göra mycket eller så blir det inget hehe men jag ska passa på o hinna baka en del :)
Imorgon ska jag även hälsa på på jobbet. Ska bli så kul att träffa kollegorna o speciellt komma dit o inte behöva jobba :)

Lite bilder på mina syskon barn som jag älskar så mycket :) Längtar till sommaren då de komme hit o kan leka ute på gården o jag bakat bullar :) hihihi

De två första bilderna är på min brors dotter, Elisa 1 år och de två andra är på min systers dotter, Jona 8 månader.

  ♥    ♥    ♥ 

LOVE :)!

7 Januari

Hallå där!

Ja det blir mest på kvällen jag hinner uppdatera här vad som händer. Idag skulle jag hinna med mycket men blev inte så. Ja iallafall gick tiden väldigt fort. Började med att Arti vaknade vid 05.00 o skulle till dagis o han säger .... mamma vi måste skynda oss för vi e sena!! MEN hallåååå liksom... ja men kul att han trivs där tänker man då :)
När vi väl kom till dagis strax innan 08 alltså så fick vi visa upp vår lilla sötnos. Arti bara sken upp, så glad o stolt han var att få vissa upp henne för alla barnen o fröknar, och hon är BARA hans syster :)



På BVC gick det bra o Elira har nu gått upp o väger 4064 gram :) egentligen vill jag ju att hon ska va liten o inte växa så snabbt men för varje dag så blir hon större....önskar man kunde stanna tiden....! Där träffade jag Jennie och Zac o sen blev det en runda med våra vagnar :) kändes så skönt att gå ut en runda, var kallt men ändå skönt när solen sken. Känns konstigt nu att kunna gå normalt efter så lång tid med foglossningar o att man inte alls behöver gå o jobba utan kan njuta av att vara hemma.

Imorgon är det dagis igen för Arti, jag ska eventuellt på stan en runda tillsammans med Jennie o Zac, får hoppas att natten blir bra så man orkar. Mani jobbar två dagar till sedan e han hemma två veckor :) vi hade tur att Elira föddes vid jul o nyår då Mani inte behövde utnyttja sina tio dagar då utan kan ta dem nu. Skönt att ha han hemma :)

Nu ska det ammas o förhoppningsvis sovas.... hoppas då jag e aptrött! 

Godnatt mina vänner!

 

6 Januari

Hallå på er!

Igår kväll gick tiden åt massa Heroes avsnitt då båda barnen sov gott. Fick sova några timmar innan Elira fick för sig o vakna o sen inte somna förrän på morgonen. Ja iallafall borde jag ju sova när hon somnar JAG VET.... men sen när jag väl sitter där tänker jag att jag inte ska tänka på det som inte är problem just nu, det får jag ta när problemet kommer o när det kommer ja då är det jobbigt för jag e trött o vill sova....hihihi hänger ni med.... jag borde skärpa mig helt enkelt.

Idag har vi varit o handlat mat vilket vi skulle gjort igår men orkade inte. Det gick otroligt bra då det nu för tiden är lite svårare med två ungar. Men jag känner ju att jag måste komma ut lite och för varje gång så går det enklare då man lär sig hur man ska göra o vad man ska göra först osv.

Imorgon är det dags för Arti att börja dagis igen efter nästan tre veckors ledighet. Han saknar sina kompisar så klart o längtar dit. Jag längtar också lite att få lämna honom o få egen tid med Elira så jag verkligen kan njuta utan att jag känner dåligt samvete inför Arti. Ska bli kul också att få vissa upp sin lillasyster för fröknar o kompisar på dagis :) stolt storebror ♥

Imorgon är det också BVC igen så det ska bli spännande med hennes vikt. Nu går amningen så mycket bättre och jag tror hon får i sig, svårt o se hur mycket men det får vi förhoppningsvis svar på  imorrn. 

Igår fick vi besök av en kollega till mig, M o hennes flicka, var kul o få träffa dem. Arti busade omkring som vanligt när man får gäster hehe ingen hejd på honom o uppmärksamhet i massor vill han ha.

Mani passade också på att ta Arti till frisören innan dagis börjar o Arti var så nöjd när han kom hem, vet inte om det var för frissan, färgen eller bara klubban :) 

(datumen på bilderna stämmer inte,har inte ändrat tid o datum i den gamla kameran,har ju glömt min nya i Nybro)

   



Elira badar  ♥


Baby horoskop



 Arti ♥ Kräftan
21 juni - 21 juli
Din kräftbaby är full med starka, varma känslor redan från start. Han knyter genast till sig sina föräldrar och verkar ha det hur mysigt som helst. Kräftan tar gärna all din uppmärksamhet och vill gärna bli bortskämd, men lika mycket som han tar ger han också igen med märkbar uppskattning och massor av värme och kärlek.
TORSDAGSBARN: Kloka barn med extraordinära egenskaper.




Elira ♥ Skytten
22 nov - 21 dec
Din lilla Skytt är en riktig liten drömmare, med tankarna mycket långt borta. Hon har inga större behov av rutiner, utan sover när hon vill och gärna länge, men kan också gärna ligga vaken på natten. Du ser henne ofta ligga och jollra och nynna på egenhittade "visor", med en blick som talar om att hon tänker på helt andra saker än vad du trodde att en baby brukade ägna sig åt.
FREDAGSBARN: Får kärlek och lycka.

4 Januari





Idag fick vi besök av Artis bästa kompis Max och hans lillebror Zac ♥  Pojkarna lekte o hade skoj medan Elira sov gott o LÄNGE i armarna på J & S. Får se hur natten blir nu :)

Sen hände det som vi fruktar allra mest med huset.... trapporna.... lilla sötis Zac trillar nerför trappan då M glömt stänga grinden.... uuuuhhhh fruktansvärt men som tur är så klarar han sig utan en skråma... phhuuuhh svettigt värre!! Och Ja, Jennie nu i efterhand så hade det varit kul o mätta männens hastighet nerför trappan :) skit säger jag... nu i efterhand kan jag inte sluta garva åt männen alltså!!!  hihihi

Min lilla sessa fick presenter (en fin rosa kläning, rosa leggings, en fin tavla och ett fint kort). TACK!! Även storebror fick ett litet paket som vi redan spelat.... 20 ggr?! typ hehe.

                                                 



Imorgon skulle vi till BVC men fick ändra tid till onsdag istället. Känns bra för vi hade en tid tidigt på morgonen. På eftermiddagen väntar jag besök av en kollega till mig, M o hennes flicka ska komma o hälsa på. Längtar, var ett tag sen vi sågs och M har förhoppningsvis lite mer kilon sen sist hihihihi :)

Hör att sängen ropar på mig.... kan dock inte gå o lägga mig då Elira måste få mumsa i sig lite :)

Kram o godnatt!!!!

3 Januari ~ tröttare än tröttast!

Go kväll!!

Idag skulle så mycket hända, hade planerat o göra en hel del (gå runt i affärerna o hoppas hitta massor som jag behöver till huset o lite annat) MEN tidigt på morgonen vaknar jag av att Arti gråter i sitt rum o när jag går dit så säger han att han är trött på att sova.... jisses unge... vaddååå tröööött på o sova liksom klockan e inte mycket o mamma har precis somnat juuhh...  Han fick komma o ligga i vår säng o efter en stund skulle han äta. Mannen var o jobbade en sväng så när han kom hem runt 10 fick jag gå o lägga mig då jag nästan var halvdöd och där rök dagen o all planering, vaknade upp vid 15.00 igen. Mannen skrattade åt mig o undrade om jag inte skulle gå o lägga mig igen....när jag tittade på min man så kom jag på att tänka att han faktiskt inte sovit mycket själv då han varit uppe med Elira en hel del på natten o frågade han hur natten varit egentligen hahaha han bara vi glömmer den :) så fick han gå o sova en stund.

Jag tog tag i lite saker o sen lagade jag o Arti mat, blev ris med kyckling. Efter maten fortsatte jag o Arti o fixa i köket o vi fick ihop lite chockladmuffins..... himla goda o kladdiga inuti *mums, mums* dock gick elvispen sönder hihi började låta så högt så Arti undrade varför den e sjuk hahaha... älsklingen.

Nu har det fikats färdigt, Arti är nerbäddad och Elira o pappsen njuter av en fotbollsmatch..... :) själv blir det duschen nästa... :)

Imorgon söndag får vi besök av J o S och deras två fina pojkar och jag har inget inplanerat före eller efter annars lär det bli som idag.

Nehepp.... duschen nästa....

Puss o Kramissar!!

Jag o M i Barcelona :)


GOTT NYTT ÅR ~ GËZUAR VITIN E RI!!

1 januari 2009

Önskar er alla ett gott nytt 2009!!

Det nya året inväntade vi hemma hos min syster och hennes lilla familj. Där var även mina andra syskon bjudna. Mina föräldrar firade hemma i hemlandet tillsammans med några av sina syskon. Vi saknade föräldrarna!!
Det blev mycket god mat och goda drinkar dock inget jag kunde njuta av då jag ammar. Blev även massa skojigt med spel och även guitar heroes hihihi jajaja.... jag var sämst!!!!! Tyvärr glömde jag kameran där så bilder kommer när sykonen kommer hit med den!! *skynda* :)

TACK!! syster för en perfekt kväll!!



RSS 2.0