29 December ~ Elira 10 dagar ~

Hallå!

Idag har dagen bara runnit iväg....hänt massor men ändå inte liksom. Ja iallafall var vi nere o vägde våran sessa o hon har gått upp i kilo så "bra jobbat till mig" :) hon väger 3740 kilo och är 52 lång. Jag passade på o väga mig själv oxå o själv hade jag gått ner och har nu 3 kilo till min ursprungs vikt. Känns bra så jag kan ha mina "gamla" kläder :) är rätt trött på mammakläderna nu.

Sedan var vi och tog ett kort som ska va med i smålandsposten. Vet inte riktigt när den kommer men ev den 10 januari så ni som har tidningen Håll koll :) (så ni inte missar de snygga modellerna vill säga)

Efter fotograferingen åt vi på Mc Donalds (Artis favorit). Sedan var jag o letade efter en amningsbehå och jag lyckades hitta en bra på Lindex. Lite svårt för mig o hitta bra BH och speciellt nu när brösten ändrar storlek. I affärerna träffade Arti en fd dagiskompis som han tycker så mycket om. Båda sprang runt o busade i affären.

Imorgon ska vi få besök av Theres, en kollega till mig, som också väntar barn i slutet av februari och början av mars. Ska bli så kul när hennes bebis kommer o vi går runt med våra vagnar :) *längtar*  :) som tur e bor vi inte så långt ifrån.

Nu ska det spelas Guitar Heroes eller hur det nu stavas.... hehe :)

Till nyår bär det av hos min syster och hennes familj. Vi är bjudna hem till dem för nyår. Även resten av syskonskaran ska va där o fira. Föräldrarna har valt att åka ner till hemlandet o fira där med släkt. De har inte varit där nere vintertid o de passar på nu när vi barn e stora o kan ta hand om oss själva :)

.... måste spela nu....

Kram och ha en trevlig kväll!






28 December

Go kväll på er!!

Här händer inte så värst mycket. Inatt sov jag inte så bra då vi fick ligga alla fyra i vår dubbelsäng. Arti kom in o ville sova o mysa hos oss.... och för att han inte ska känna sig utanför så fick han ligga där. Så blir det inte inatt iallafall.
Sedan har vi varit på en lång promenad i det iskalla vädret men superskönt o komma in i värmen. Känns underbart att kunna gå en längre promenad utan att ha värsta foglossningar. Känns underbart o känna sig frisk hehe.

Och amningen går mycket mycket bättre..... jjjiiipppiiieee imorgon får vi bevis på om hon får i sig och om det är tillräckligt iallafall så är det kontroll på BVC. Imorgon ska vi även fotograferas, hela familjen :) Hoppas man ska få ihop det, tar ju en himla massa tid o göra sig i ordning. Ska även passa på o väga mig själv, har ju våg hemma men den visar alltför lite siffror hahaha så jag vågar inte tro på den. Testade mina gamla byxor och visst jag kom i dem :) men jag gick ju inte upp mycket i vikt från början heller. Egentligen spelar inte vikten så stor roll just nu då jag nyligen fött barn men jag har ju känt mindre matlust och inte kunnat äta fast jag är hungrig. Får väl se vad de säger imorgon....

Hel konstigt att man faktiskt är fyra nu.... låter kanske löjligt men fyra stycken det är som en hel armé eller känns som det iallafall... och så konstigt med flick saker/kläder hahaha.... men ja just det vi har ju fått en flicka :) *LOVE*

Nu är det dags för kvällsfika....

Kram o ta hand om er!


26 December ~ Finaste Familjen ~

Hej på er alla!!!

Här hemma är det mycket fokus på vår nya medlem i familjen och jag försöker göra mitt bästa för att ge henne så mycket tid som möjligt. Jag försöker även att göra mitt bästa när det gäller att mata henne. För er alla som har fått barn vet hur amning fungerar och framför allt hur ONT det gör. Det är nästan värre än förlossningen. Men iallafall så börjar det bli lite bättre med den biten. Tackar min man för allt han hjälper mig med och stödet jag får av honom får mig att orka kämpa vidare!! Han gör det hela möjligt!! Älskar dig suuuuper mycket!!

Idag ska vi få besök av min syster och hennes lilla familj. Ska bli skoj att få träffa Jona som är hennes fina flicka och mosters vackraste (med på näst sista bilden)!! På sista bilden har vi Elisa som är fasters charmiga buse!!!

Här kommer lite bilder på det käraste jag har!!! :)


JAG ÄLSKAR ER!!

 

21 December

Hej kära läsare!!

Nu har vi äntligen kommit hem. Allt känns underbart och vi känner oss som världens lyckligaste just nu!! Vår älskade son är världens stoltaste storebror och han är så snäll vid sin syster (än så länge) :)

Idag åkte vi hem strax efter 14.30 från sjukhuset. Elira var mätt och belåten och sov så gott ända fram till klockan 18.00. Även storebror var trött så han sov till 17.20. Jag och mannen fick lite tid tillsammans när våra barn hade somnat. Vi tände vår brasa och satt och pratade igenom förlossningen. Det blev mycket skrattande :) Han berättade hur duktig och "rolig" jag var hmmmm lustgas..... hehe men vi kämpade tillsammans och allt gick bra. Ska berätta mer om själva förlossningen en annan gång när jag har lite mer tid.
Jag fick sova en timme också medan mannen var iväg på lite ärenden.

När barnen vaknade så fick jag amma Elira och mannen lagade kvällsmat till oss. Det var jättefint dukat och massa levande ljus vid bordet. Allt var så underbart och jag känner mig som den lyckligaste kvinnan på hela universum!!

Jag ska återkomma med bilder när jag får lite tid över.

Ta hand om er alla!!

/Lyckligaste mamman!

19 December ~~~~~ ELIRA ~~~~~

Vår lilla prinsessa har äntligen kommit till oss. Vår efterlängtade lilla prinsessa :) Artis efterlängtade syster!!!

Allt gick bra för oss!

// * Världens lyckligaste *

Underbara låt!

Älskar låten som Alban och Miriam har gjort tillsammans, den är underbart fin och den vill jag tillägna min man som är världens underbaraste.




En till....

18 December

Hej!!

Ja idag vet jag inte vart jag ska börja. Har sovit ut till kl 12.00 idag..... ja just 12.00!!! Jätteeeeeskööönt för det behövde jag verkligen. Jag sov dåligt inatt för hur jag än vred o vände på mig så kändes det som vattnet skulle gå och minsta lilla känning så kändes det som värkarna skulle starta. Men till slut hade jag somnat o då strax efter var det dags o vakna igen. Arti skulle till dagis, mannen till jobbet och dagen hade redan börjat.

På dagis skulle Arti ha jullunch så vi fick ta med oss lite mat som mannen förberedde igår. Nu ska jag iväg och hämta honom på dagis. Det är det bästa på hela dagen!! Att få träffa sitt barn och se deras lycka i hela ansiktet när de får träffa mamma/pappa. Underbara känsla som jag aldrig vill bli av med. Får nästan slås om att jag får hämta honom varje dag så jag får denna underbara upplevelse :)

För er alla nyfikna.....INGEN BEBIS idag heller. Känns rätt skönt ändå, jag tycker tiden går fort och sen är det rätt mysigt o bli ompysslad här hemma av både sonen och mannen. Dem är helt underbara. I Love You!!!


Mot dagis....

Mammas sötaste!!


17 December - dagen D


Hej och välkomna till min blogg. Jag har valt att dela med mig lite av mitt liv. Hoppas ni följer med på denna resa!!

Idag är det dagen D. Jag är ju gravid och väntar mitt andra barn som är beräknad till idag den 17 december.... men nepp inga känningar så den är kvar där o verkar inte alls intresserad av omvärlden!  Själv försöker jag ignorera att den egentligen kan komma när som.... fokus på annat!! men i själva verket är jag suuuuuuuuuuuper nervös!! Jag har ju varit med om resan en gång innan MEN....

Idag kommer min kära vän Jennie och hennes söner Max och Zac o hälsar på... skoj!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0