27 augusti ~ lite blandat ~

Hej

Ska börja med att gratulera Malin som fick en dotter den 19 augusti exakt 8 månader efter Elira hihi!! En jättefin Saga som äntligen blev sann!!
♥ Stort Grattis även till storasyster Linn ♥
♥ SAGA ♥

Vilket underbart väder!! Mera sool vill vi ha!! Idag hade jag Karolina o hennes charmis till son på besök o det var jättekul att träffa de!! Saknade dock de andra men av olika anledningar inte kunde vara med idag. Hoppas vi kan bli fler nästa torsdag.

Igår var jag och barnen hos familjen Högberg o umgicks!! Tre himla söta pojkar som emellanåt fick hjärtan på oss mammor att sluta slå!! Max skadade sig på sin läpp o behövde sy men som tur är så mår han bra! Tack o lov!! Man borde kunna låsa in sina barn i ett rum där det knappt finns nåt o skada sig på??!! ne usch då skulle de skadas psykiskt i sin själ o utveckling antar jag.... this is life!!

   

♥ söta älskade pojkar ♥

Har beställt soffa o fåtölj till vårt allrum o fick veta att de nu har kommit o jag vill gärna hämta de men har ingen dragkrok på bilen!!! jisses.... hmmm nån där ute (helst i Växjö) som har? Vill ha soffan NU!!!

Natti/Jeta

19 augusti ~ elira 8 månader ~

Hej

Idag är Elira 8 månader!! Känns så konstigt för det var inte alls längesen jag födde henne o då var hon så liten. Idag har vi även varit på kontroll o lilla gumman har inte gått upp mycket sen sist då hon är sjuk. Nu väger hon 9375 o är 72 cm lång.

Idag har Arti börjat på dagis igen efter långledighet. Det var nervöst o pirrigt igår kväll så han somnade sent men det gick fort upp ur sängen ändå idag! Han har längtat så efter alla kompisar o fröknarna ♥


  

/Jeta

16 augusti ~ grattis pappa ~


GRATTIS PAPPA!!

Igår fyllde pappa 51 år o vi tog o åkte dit. Vi borde inte egentligen men Arti blev så ledsen o inte vara där när morfar fyller år o sen så är även de sjuka där så det var rena rama sjukstugan där med. Kul hade vi o massa tårta åt vi :) den slank ner!! *mums*

Ska strax iväg med barnen till vårdcentralen, de ska tas blodprover... mina sötaste ♥ :(

/Jeta


15 augusti ~ sjuka ~

Hej

Har inte så mkt tid att skriva i bloggen just nu. Som en del av er redan vet så har vi varit o är fortfarande sjuka. Det har varit två väldigt jobba veckor men det vänder väl snart hoppas vi. Först fick Arti maginfluensa o var dålig lite till o från i början och sen sjuknade rätt rejält men sen piggnade han till lite o jag drabbades. Låg oxå nästan helt utslagen, spydde o sov i två dygn. Hur mycket jag än försökte undvika kontakt med resten av familjen så smittades Elira oxå så då spydde hon oxå men lilla ♥ har varit glad ändå hela tiden. Ja o till slut blev även M drabbad dock inte lika mkt som tur är.
När man är nedsatt efter ett sånt här virus så har kroppen svårt att skydda sig o det är nog det som drabbat Arti som ånyo fått virus o är allmänt trött o febrig. Det skär i ens hjärta att se sina barn må dåligt!! Stackars de som har barn med nån allvarlig sjukdom. Det vill man aldrig vara med om!!

Annars så har det inte hänt så mycket mer, Arti var på Ölands djurpark o troligen var det där som han smittades. Läste även om svininfluensan som troligen kommer pridas mer till hösten då barn börjar dagis, skolor o folk börjar jobba. Känns skrämmande o vad jag har förstått så ska väl alla vaccineras i detta landet. Känner så för alla andra som inte får det "gratis" o att vissa ska prioriteras i första hand ( iandra länder). Hoppas verkligen epidemin försvinner snart!

Ne nu ska jag ta hand om familjen...återkommer.../Jeta

RSS 2.0