14 juni

Hallå där ute!

Ja nu har det dröjt igen men så kommer det vara nu under sommaren. Jag väljer helt enkelt att vara ute så mycket som möjligt med barnen. Datorn kommer långt ner på listan.

Ja nu är det snart mitten av juni. Mycket har hunnit hända och barnen växer på, lite alltför snabbt men det viktigaste är att de mår bra. Arti ska gå till dagis imorgon och sen är det sommarlov för honom fram till augusti. Han kommer att firas på dagis imorgon och han kommer att bjuda på glass. Han längtar sååå :) Imorgon är det okså sommarfest på dagis och vi ska dit på eftermiddagen för att titta på barnen som ska sjunga och det bjuds på tårta. Även mamma ska komma och vara med oss :) mysigt!!

Elira har varit på halvårskontroll och allt såg fint ut med henne. Hon är en glad och busig tjej som älskar när storebror ger henne uppmärksamhet.

Artis rum har nu äntligen blivit färdigt och bilder kommer snaaaart :) håll ut!! Mannen är stolt och Arti älskar sitt rum!! Han har världens häftigaste rum säger han :) Nu är det planer på Eliras rum... vad det blir vet vi inte riktigt ännu men längtar :)!

So loong!!

Kommentarer
Postat av: Michaela

tycker du gör helt rätt! på vintern när det är mörkt och kallt kan man sitta inne framför datorn.... Här hemma händer allt ute, vi bygger veranda och målar om huset så man är mest ute hela tiden.... underbart! Väntar med spänning på bilderna på rummet=)

ha det så bra<3

2009-06-15 @ 08:16:02
URL: http://pak-nga-ne.blogspot.com
Postat av: Penni

Yay! en uppdatering! ;) hihi.. rummet är helt underbart som Arti fått!!

2009-06-15 @ 09:41:03
URL: http://penniscrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0