30 juli ~ mini semester ~

Hej!

Oj vad tiden går snabbt men ändå inte. Imorgon är det sista juli, fattar inte att juli är snart slut och inte har man sett mycket av sommaren!! Mycket hinner dock hända här hemma med Elira, hon har börjat ta sig runt och det går undan. Hon är en mycket envis rackare o ska leka med storebror vare sig hon kan eller inte. Hon har numera även fått sin tredje tand. Två nere och en uppe, hoppas att hon inte börjar bitas...!!

Igår åkte hela familjen till Halmstad och äventyrslandet. Det var en härlig mini semester och perfekt ställe för barnen. Vi gick runt bland alla karuseller, sagoland, piratland, djurparken och cirkus. Det var fint väder så vi kunde även utnyttja badplatsen. Vi åt även mat på SteakHouse och där var det underbart god mat.... * mums mums*. Träffade en fd kollega till mig som flyttade till Göteborg, så oväntat att se honom i Halmstad men men, världen är liten trots allt.

På väg hem stannade vi förbi hos en fd klasskamrat till mig, jag skrev även C-uppsatsen tillsammans med henne. Det var så kul att träffa henne, det var 5 år sen sist. Hon har två underbara söner och hon hade fullt upp med dem :)

På lördag kommer syster hem från sin semester, längtar efter hennes dotter Jona. Och jag längtar även efter min brors flicka Elisa... älskar de så otroligt mycket ♥

Ne nu ska vi ut o gå en lång runda, har blivit en hel del långa promenader och ibland cykelturer. Så härligt!!



  

 

   

/Jeta

Kommentarer
Postat av: michaela

vad mysigt!

hoppas allt är bra med er men det låter det som!

kram

2009-07-31 @ 17:18:07
URL: http://pak-nga-ne.blogspot.com
Postat av: petra

vilka härliga bilder

syns verkligen att ni hade en bra dag



kram

2009-08-02 @ 01:12:50
URL: http://minafyrabarn.blogg.se/
Postat av: Mila

o mej me Elvisin kendoshe a? :))

2009-08-02 @ 12:45:53
Postat av: Christin

Låter härligt! =) ljuvliga bilder på er =) ja du visst går tiden fort när det väl är sommar! =) man får passa på att njuta lite innan den är helt förbi :-)



kramar

2009-08-06 @ 10:49:05
URL: http://justlikecandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0