30 juni ~ Arti 4 år ~

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

Tårtan för familjen och kusinernaTårtan för alla kompisar!!

  

/Jeta

28 Juni ~ kalas ~

Hallå där!!

Snacka om stressig helg men otroligt kul att få vara med om det. Jag var höggravid för fyra år sen med min son vid den här tidpunkten och hade beräknad förlossning den 27 juni. Arti hade mysigt hos mamma så han ville va kvar 3 dagar till och kom den 30 istället. Det var den bästa dagen i mitt och min mans liv. Vårt lilla ♥ som har vuxit alldeles för snabbt! Men vi är otroligt stolta över honom. Han gör oss lyckliga!!

Igår hade vi kalas för familjen och kusinerna och det bjöds på grillbuffé. Arti fick massor av presenter och bland annat en stor studsmatta och en swimingpool med ruschkanna! Jag gjorde jordgubbstårta med hallonmousse och chokladtryffel. Bilder kommer!! Idag hade Arti kalas för dagis kompisar och några andra kompisar. Idag bjöds det på en likadan tårta, saft och åter saaaaaffftttt!! Hehe varmt och skönt hade vi!! Många leksaker idag med bland annat bästa sopbilen nånsin som Arti säger haha! Tack alla!! Av oss, mig och min man och Elira fick Arti en superfin cykel!!

Imorgon bär det av till bvc med Arti på fyra årskontroll, får se vad han väger o längd o lite sånt.

Måste va ärlig.... är suuuuuuuuuuuuper trött!!

Bilder kommer så fort jag får tid!

Kram/Jeta

25 Juni ~ sjuka ~Fy vad tråkigt att vara sjuk när det är så fint väder ute. Jag och Elira är förkylda och hostar. Min stackars lilla ♥ lite jobbigt för henne o amma när lilla näsan är täppt. Men peppar peppar så är vi på väg o bli friska!

Till helgen är det kalas dags och lördag är kusinerna här för att fira vår fyraåring och söndag kommer kompisarna. Ska bli så kul för Arti han har längtat så och nu är det äntligen dags. Det är full fart med allt som ska ordnas inför partyt.
Tanken är att vi ska ha grillbuffé på lördag om det är fint väder vilket det enligt prognosen ska bli.

Har ni smakat denna??? om inte så går ni miste om något GOOTTT!!!/Jeta

19 juni ~ elira 6 månader ~Mitt lilla ♥  är 6 månader idag & ska firas hemma hos mormor ♥


Här kommer bilder på Artis rum som föreställer fotbollslaget Barcelonas färger. Arti älskar allt som har med Barcelona att göra! Snedtaket är fotbollsplan och resten är Barcelonas färger. Vi är jättenöjda med resultatet och jag har mest tittat på och passat barnen :) Min duktiga man har fixat allt själv!

Före:

   


Efter:

     

/Jeta

18 Juni ~ gott o blandat ~

18 Juni ~ gott o blandat ~

Nu har Arti äntligen fått sommarlov. Han är så glad över att vara hemma med oss. Jag är också glad över att ha han hemma och att få njuta av sommaren i lugn och ro med mina barn och min man. Vi har inte planerat något större till sommaren och som tur är ska inte mina syskon förutom min syster åka iväg på semester så det är skönt. Arti blev firad på måndagen då han snart ska bli fyra år. Han hade fått en fin äggkopp som han älskar, nu har även börjat äta ägg!! :)
På dagis sjöng barnen så fint, blir så imponerad att de kan komma ihåg låtarna, barnen hade fått önska sig låtar. Så fint och massa goda tårtor :) *mums*

  

Igår träffade jag en av mina vänner som jag har lärt känna på en tråd på nätet. Det var kul att träffa henne med sina två söta pojkar Adrian & Eliot, även Saranda (som jag oxå lärt känna på tråden men som jag redan umgås med) var med och hennes söta Omer och Amera. De har nu åkt på semester till Kosova och jag önskar er en trevlig resa!! Saknar dig redan!!

 

Igår fick jag även veta att mamma fått ett positivt besked ang hennes sjukersättning så jag är så glad för hennes skull. Grattis mamma, kommer till dig imorgon med en stor blombukett!! Mamma ska bjuda oss på middag, med "oss" menar jag hela familjen, mina bröder, syster och våra respektive, barnbarn o sin man. Mamma e så generös! Tack för att du finns!! ♥

Jag tänker även på min systers flicka Jona ♥ som har haft så hög feber i några dagar o igår hade det blivit så pass mycket värre och min syster tar henne till vårdcentralen vilka hävdar att det inte är någon fara med henne och tar sig inte ens tid att kontrollera ett barn som inte kan säga eller uttrycka sin smärta i annat än hög feber. De skickar hem de och min kloka syster tjafsar sig till kalmar o får där akut hjälp och det visar sig att Jona har öroninflammation i båda öronen! Ursäkta språket men fy fan för den jävla sjukvården!!!! Man ska tjafsa sig till att få hjälp och speciellt med småbarn! Fy skäms för den läkaren!!

Bilder på Artis rum kommer i nästa inlägg!! :)
/Jeta


14 juni

Hallå där ute!

Ja nu har det dröjt igen men så kommer det vara nu under sommaren. Jag väljer helt enkelt att vara ute så mycket som möjligt med barnen. Datorn kommer långt ner på listan.

Ja nu är det snart mitten av juni. Mycket har hunnit hända och barnen växer på, lite alltför snabbt men det viktigaste är att de mår bra. Arti ska gå till dagis imorgon och sen är det sommarlov för honom fram till augusti. Han kommer att firas på dagis imorgon och han kommer att bjuda på glass. Han längtar sååå :) Imorgon är det okså sommarfest på dagis och vi ska dit på eftermiddagen för att titta på barnen som ska sjunga och det bjuds på tårta. Även mamma ska komma och vara med oss :) mysigt!!

Elira har varit på halvårskontroll och allt såg fint ut med henne. Hon är en glad och busig tjej som älskar när storebror ger henne uppmärksamhet.

Artis rum har nu äntligen blivit färdigt och bilder kommer snaaaart :) håll ut!! Mannen är stolt och Arti älskar sitt rum!! Han har världens häftigaste rum säger han :) Nu är det planer på Eliras rum... vad det blir vet vi inte riktigt ännu men längtar :)!

So loong!!

RSS 2.0