29 december ~ bilder inifrån ~

Hello!

Hoppas allt är bra med er där ute! Här är det toppen, har fått besök av svärföräldrarna o jag är inte annat än bortskämd just nu :) lever lyxigt då maten lagas, huset städas, barnen passas :) Har även firat Elira med de o det var ett superroligt kalas åtminstone för de små. Vi hade ett litet mini disco för de o de dansade loss små som "stora" hehe.

Igår var vi på middag hos mamma o det bjöds på otroligt god mat!! Snart e det nytt år... jises fattar ingenting, var tar tiden vägen?! nyår ska vi fira hos mamma o pappa o hela tjocka familjen hehe ♥

Hmmm har inte tänkt ut nått nyårslöfte....vet inte om jag ens behöver... hihi. Jag tror inte att jag kommer hinna blogga en gång till detta år!! Snart har vi ett nytt o hoppas alla där ute får ett riktigt fint år!

Här kommer bilder inifrån vårt palats som många efterlyst :) bilderna är tyvärr inte av bästa kvalite men men :)


  

Bilder från vardagsrummet nere... 

  
Bilder från köket...

  
Bilder från Artis rum...

  
Bilder från Eliras rum...

  
Bilder från vårt sovrum & allrum på andra våningen... 

/Jeta


(¯`•¸·´¯) εʟıяα 1 åя (¯`·¸•´¯)









/Jeta


17 december *bloggen 1 år*

Hallo!!

Japp 1 år har gått sen jag startade min blogg!! Jisses o då var jag höggravid o hade beräknad födelse men Elira var inte redo att komma ännu!! Vet inte hur det blir framöver med bloggen, jag kommer att få besök av svärföräldrarna o jag kommer att börja jobba igen så det känns inte som att jag kommer ha mkt tid till detta. Jag ska försöka hålla den vid liv men vi får se hur länge det håller!!

Idag har vi haft mysträff med kollegorna o våra bebisar som nu börjar bli stoooora!! Och som de flesta har märkt så har snön hittat till Växjö yeaay hehe o det betyder pulka åkning!! Elira älskar det o hon lägger sig bredvid overallen för o visa att hon vill ut ♥ Har inga bilder på datorn just för tillfället... men de kommer!!

Jag kommer även att lägga in bilder på huset inifrån eftersom många har frågat efter det. Jag har fått hem de sista till Eliras & Artis rum o vi är snart klara med de små detaljerna så bilder kommer!!

Nu ska här tittas på tv tills älskling kommer från träningen!!

Natti/Jeta

12 december *Dags för Kalas*


Hej!

Idag har vi börjat fira Eliras 1 årsdag! Hon blir 1 år den 19 december men vi hade lite kalas för hennes vänner!! Elira var överlycklig o njöt av sin tårtbit!! Tårtan är gjord av självaste mig!!


  

  

/Jeta


5 december

Hello!

Vilken underbar helg!!! Vi har bara umgåtts hela fredagen + hela lördagen o bara inte gjort mer än det nödvändigaste. Helt underbart skönt & ingen stress!!! Känner mig så utvilad fast vi gått runt på stan o njutit av musik o julmys! Igår kväll var vi ute på en lång kvällspromenad, det var ett tag sen!!

Veckan som kommer har både jag & M julfest! Jag har på tisdag kväll o han på fredag kväll! Bra att det inte blev fredag för oss båda, lite jobbigt att behöva skaffa barnvakt :) Jisses snart ska jag börja jobba!!! aaaahhhhhh 1 februari närmare bestämt mindre än 2 månader kvar....jiiiisses!!! Jag både längtar o inte...hade gärna varit hemma typ några år till hehe älskar att va hemma!! vem gör inte det liksom?! Jag är glad över att jag kunde vara hemma hela året å att min älskade man delade med sig av sina dar till mig även fast han gärna hade gått här hemma ♥

Snart ska vi även få besök av svärföräldrarna vilket känns väldigt kul! Jag behöver verkligen avlastning med barnen speciellt nu när Elira gärna går överallt o lyckas sätta hjärtat i halsgropen på mig!! Ska bli kul att få presentera vår lilla prinsessa för de!

Nu ska jag läsa en bok!
Kramis/Jeta







RSS 2.0