31 maj ~ grattis mamma ~



Hello!

Grattis alla mammor där ute :) idag e vår dag! Hoppas ni får en härlig dag!! Själv fick jag rosor av mannen för jag tydligen e världens bästa mamma till hans barn haha :) gulligt tycker jag! Sen en kopp med världens bästa mamma från barnen :) They made my day!! ♥♥

Tänkte tömma kameran på bilder, jisses fick slänga 120 bilder som Arti har tagit. Han älskar att fotografera. Han har tagit kort på varenda leksak som han har i sitt rum o massor av kort på lillasyster. Vissa blev riktigt fina men sen var det kort på mig oxå o typ trappan, garaget, balkongen mm. Älsklingen kanske blir fotograf en dag!

Häromdan var Arti med pappsen o handlade hans första fotbollsskor, strumpor, knäskydd, vattenflaska mm. Själva dressen stod hans morbror Ajrush för. Så det blev av till planen o spela. Han sken som en sol o han älskar verkligen att spela som hans favorit spelare Messi i Barcelona.

Har nu börjat med projektet i Artis rum. Ska bli spännande o se hur resultatet blir. Målet är ju att hinna klart tills hans födelsedag men vi får se. Bilder med både före o efter kommer! Vi jobbar på men massa annat vill man ju oxå hinna med o göra. Igår var vi ute på stan hela dan o njöt av det underbara vädret men också av allt underhåll som fanns i VÅRSTAD.

Nu ska jag hjälpa till...

  

Love/Jeta

28 Maj ~ njuter ~



Hallå!

Ja var ska man börja... förlåt kanske!! Fått många kommentarer om att jag inte uppdaterat o så får jag inte göra alltså sluta uppdatera för vissa människor lever för att läsa min blogg hahaha :) love you som hänger här o bryr er om mig o mitt liv!

Men som rubriken lyder så njuter jag verkligen. Varje dag känns dyrbar o jag vill få ut så mycket som möjligt av den o hittar på massa o göra tillsammans med mina barn. Tiden går ju så fort o jag verkligen älskar att vara föräldraledig. Skulle kunna tänka mig vara hemma med barnen resten av mitt liv haha eller nja kanske inte resten men några år till! Mannens lösning är o börja med nästa unge... men naee nästa vet jag verkligen inte!! hehe

Idag har vi varit hos Karolina o hennes super gulliga Oliver :) he likes me & Arti.... Elira vill han nog bara mumsa i sig hahaha :) Vi hann ut en sväng till lekparken o sen kom åska o regn men det är mysigt med regn :)

Idag har jag hunnit med att städa våningen nere, lägga båda barnen och laga mat. M var iväg på afterwork med sina jobbar kompisar.

Ser fram emot helgen då vi har planer o börja fixa lite i Artis rum. Det är ett projekt M har tänkt ut o så ska vi börja med det o hoppas verkligen den blir färdig tills Artis födelsedag :) Snart e han 4 år mitt lilla ♥ :)




/Jeta

17 Maj ~

Hallå

Oj nu var det dagar sen sist igen. Har inte mycket o säga mer än att jag faktiskt inte varit hemma. Har varit hemma hos mamma o mina syskon ett par dagar o där hade vi trevligt. Har haft tid o faktiskt njuta med syskonbarnen, det är så kul att se dem leka/bråka tillsammans. Men även skönt att komma hem igen oxå, saknade mannen min ♥

Vad spännande melodifestivalen var, hade många favoriter men röstade endast på albaniens låt :) jag tycker dock att rätt låt vann :) den ekar i mitt huvud, vacker låt! Grattis Norge!!
 
I'm in love with a fairytale
Even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed

Idag har jag o barnen varit bortbjudna hos en kompis till Arti som bor utanför Växjö, medan mannen var iväg o jobbade. Det var jättetrevligt o god mat fick vi. Senare på eftermiddagen var Arti iväg på kalas hos Malte! Mycket kul o väldigt trött Arti däckade tidigt!

Imorgon ska jag o Elira till bvc efter att vi lämnat Arti på dagis. Elira ska få en spruta, mätas o vägas. Ska bli spännande men dock inget kul med spruta för älsklingen. Hon har börjat med smakportioner o älskar MAT. Jisses hon sprudlar av glädje när hon ser sin skål o sked haha ♥

Nu ska jag hänga tvätt!

Kram/Jeta

12 Maj ~ äntligen ~

Nu har jag äntligen hittat låten!!

Varsågoda!





The flicker of the TV
Dinner on my own
Got your last words on my mind
If only you could feel me
pick up your phone
and tell me I´ll be fine

cause every choice is a new mistake
every turn every step I take
To escape from your memory
seems impossible for me

I runaway but I can´t let go
I say don´t when I need you so
Every thought in my head says no
but I can´t let go
Been everywhere all I see you
I don´t care what I have to do
I´m a mess and it starts to show
but I can´t let go"

Putting on my makeup
I am going out tonight
with your last words on my mind
I wear the dress of a break up
and it won´t fit right
please tell me I´ll me find

I don´t know how to get by
Seems we can´t make it allright
Never wanna say Goodbye
I can´t let go
so give me one more try
You´re everything I need
I runway but I can´t let go
I say don´t when I need you so
Every thought in my head says no
But I can´t let go


/Jeta

10 Maj ~ lovely ~

Hej!

Vad mycket som hinner hända bara på några dagar! Hade tänkt skriva innan men bara inte hunnit då tiden runnit iväg. I torsdags var mamma o min bror hos oss o hälsa på. Mamma hade med sig "pet" till oss o jag blev så glad för hade tänkt göra sånt själv men inte hunnit. Det var så gott o mammas mat är alltid GOTT oavsett vad det är :) Min bror lyckades övertala Arti (vilket inte är speciellt svårt) att åka med dem hem. För er som inte vet vad pet är så är det något väldigt gott som ni tydligen går miste om :)

I fredags fick jag underbar sovmorgon o njöt med Elira. Vi låg kvar i sängen länge o bara hade mysigt. På eftermiddagen var det tjejträff hos Theres o det var kul att ses! Nästa torsdag är det hemma hos mig så välkomna :) Fredagkvällen var vi ute o åt på subway o mindes tillbaka när vi åt på subway i Barcelona, det var så uunderbart o väldigt romantiskt! Hoppas vi kan åka tillbaka snart! Sedan var det besök hos våra vänner Nora & Adrian. Det var första gången i deras nya hem o det var riktigt fint. Gott kaffe fick vi men resultatet för mig blev en fredagsnatt utan sömn hehe kunde INTE somna långt in på natten.
Jag är inte van o va uppe så sent men ja tokig som man är så gick jag upp o började härja i Artis rum, jag sorterade hans för små kläder o sedan möblerade om i hans rum. Han har fått rätt mysigt där men det förtjänar han mitt ♥

Igår alltså lördag var vi i Nybro då o hälsade på men mest för o ta tillbaka min son :) Det är alltid lika skoj att åka hem till Nybro där har jag växt upp o även om det är ett litet ställe o kanske inte mycket o göra där vilket man jämt får höra så är det ett bra ställe o I Love It! :) Besökte en liten liten sötis vid namnet Isak! Han smilade åt mig hehe charmisen! Det blev även besök hos J o hennes kille A o även där var det trevligt men denna gången hoppa jag kaffet! Behövde verkligen inte en sömnlös natt till!

Måste få hjälp om en låt jag hörde på radion...den är så satans vacker men jag vet inte vem som sjunger den! Har liksom inte en blekaste, har försökte lista ut det men nepp... jag kan ju väldigt lite av den men de få ord jag kan är :
...but i can´t let go... ja det är inte mycket men hoppas hoppas nån vet vad jag snackar om o skriver det till mig!

Nu ska det bli mys med Arti medan Elira sover o M är på jobbet!

Love/Jeta

6 Maj ~ reeegn ~

Hallå

Ja men gud vad det har regnat!! Kommer väl att få massa hat kommentarer nu MEN jag skriver det ändå... älskar regn, det är så mysigt o härligt när det droppar på fönstren. Jag har bara lust o sitta o stirra ut genom fönstret o fundera :) Jag älskar inte regn hela tiden o inte hela sommaren men så där någon gång ibland o underbart när solen tittar upp som den gör just nu! :) *love* Sen är det även super skönt att sova när det regnar så det får gärna regna på natten o skina på dagen :)

När det är massa regnigt ute så får man passa på att göra massa trista saker inomhus. Jag kan säga att har man två barn så har man saker att göra HELA tiden!! Jag har varit dålig på att prioritera så nu har jag en jättehög med barnkläder som är för små både till Arti & Elira. Så jag hade tänkt skänka bort till välgörenhetsorganisationer men väljer att prova att sälja de på tradera! Får se hur mycket jag får sålt o de som inte säljs skänkes. Pengarna ska gå till nya kläder o leksaker till barnen. Jag har BARA börjat så jag har massor att göra så hela veckan kommer gå åt sådant trist jobb. Regn i massor tack!! vill inte missa en varm sommardag med sådant trist jobb!

Sen ska det putsas fönster men det står inte på schemat än på länge!

Ne nu ska vi äta sen ska jag baka till mannens jobb kompisar. Han har nämligen fika turen. Får se vad det blir!

Kram/Jeta

5 Maj ~ muffins ~

Hallå på er!

Här kommer ett muffins recept som jag fått av Theres.

Kladdmuffins:
100 g margarin
2 ägg
2½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt
4 msk kakao
2 dl mjöl
½ tsk bakpulver
 
Smält fettet - låt svalna
 
Vispa ägg & socker poröst
 
Blanda ner resten av ingridienserna o sist i med matfettet. Fyll formar till max 3/4 ca 12-15 st
 
Grädda på 200 grader mitt i ugnen ca 10-12 min

Ät inte för många bara :)

Kramisar/Jeta

3 Maj ~ grillkväll ~

Halloj!

Oj redan skriver jag ett nytt inlägg men jag tänkte skärpa mig o inte låta det gå alltför lång tid mellan inläggen men vi får se hur länge det håller. Jag ska försöka göra mitt bästa ~as always~ :)  Ja o så är helgen snart slut, hatar det men samtidigt ändå rätt skönt att veckan börjar på nytt o sen kan man längta efter nästa helg.

Idag var min familj på besök men tyvärr var det inte lika fint som de andra dagarna. Vi grillade eller männen skötte grillen o vi njöt av maten :) Efter maten blev det supergoda kladd muffins som Arti, daja & Leta gjorde *mums mums* (ska skriva receptet på muffinsen när jag har den nära datorn hehe). Efter allt gottit hann vi med en runda ute i skogen med barnen o kul var det o massa spring i benen.

Elira mitt ♥ har börjat skratta så mycket så man hör henne hehe hon ligger o gosar med pappsen :)

Kram!/Jeta

       

2 Maj ~ sooool



Hallå där ute!

Ja o så var det Maj, jisses vad tiden går fort. Jag har aldrig i hela mitt 27 åriga liv njutit av en vår så här mycket som nu. Jag blir berusad av alla vackra o underbart doftande blommor, träd o buskar. Det är så otroligt vackert överallt. Idag har vi varit på en jätteskön promenad ute i skogen. Det var så härligt att man även kände långt djupt ner i lungorna hur frisk luften var. Alla tråkiga grenar o träd o hela naturen har fått liv igen.

Har fått en egen "gunga" o där har jag ägnat mestadelen av dagen idag. Känner i hela kroppen o ansiktet hur det börjar svida lite nu, tror jag fått färg *ler*

Igår var vi en sväng neråt Malmö o hade riktigt fint. Nära vattnet, solen o allt härligt sand kunde verkligen inte bli bättre. Hälsade på mannens syster med familj samt kusinen o familjen. Skojigt för Arti att träffa sina kusiner så klart så han var supertrött efteråt.

Imorgon får vi besök av min familj o grilla står på schemat *mmm love* :)

I veckan var jag o barnen hos mamma, hade trevligt så pass att jag sammanlagt sov 4 timmar hehe men vad gör det? sen träffade jag my best friend Mila o super magen :) ooh fick lite längtan efter min mage men det försvann likasnabbt!! :)

Nehepp nu ska jag duscha medan barnen sover gott o Mani njuter av fotboll eller njuter men men, hans favoritlag har skämt ut honom :) hahaha Artis lag går det bättre för :) HEJA BARCA!!!

So loong!/Jeta


           

RSS 2.0