27 september ~


Mammas ♥


Hello!

Måste säga att det känns skönt att helgen är förbi, hoppas på en bra vecka nu o att vår lilla sessa ska bli frisk. Hon har haft feber sen i torsdagsnatt. Känns hjärtkrossande att se sitt barn må dåligt o man inte kan göra något!!

Våra underbara grannar har varit hemma över helgen (de bor för tillfället i Jönköping) o Arti har varit så lycklig!! o även vi!!

En väninna till mig har i dagarna vunnit budet på ett hus som de varit o tittat på, GRATTIS till er!! skulle besökt de ikväll men det får bli en annan kväll!!

På fredag som kommer är det fest med jobbet, ska bli roligt att träffa de o få höra senaste nytt hehe var ett tag sen jag var där. En del nya o en del gamla o några som ska sluta. Först kafferep hehe låter tantigt o sedan är det middag på kvällen, fick veta att det skulle va gooood mat :) Tror alla vi mammalediga ska va med, eller hur tjejer? kuuul!! :)

Nu ska vi titta på film medan barnen sover...

Bilder inifrån huset kommer...!

Goo natt!/Jeta


19 september ~ elira 9 månader ~
Mammas o hela familjens ♥ är nu nio månader.

Det är underbart att se och numera även lyssna på hennes jollrande och hon är i estas när hon hör sig själv sjunga/skrika :) Igår var vi på BVC (barnavårdcentralen) för att kolla vikten och längden. Elira har inte gått upp mycket men väger nu 9.5 kg och är 74 cm lång. Hon älskar att ställa sig upp o ta något steg men blir ledsen när rädslan tar vid o behöver sätta sig på trygga rumpan igen :)

Igår hade jag hela min familj och med hela menar jag då nio stycken + oss fyra! Vi hade en del måsten o en del icke måsten o det slutade helt perfekt! Vi gjorde bakllav och för er som inte vet vad det är så är det en sött bakelse som man oftast brukar ha vid bajram men även vid andra högtider. Det är otroligt gott och SÖTT!
Till iftar blev det stekt lammkött med ris, sallad o andra tillhörigheter, även grosh/pasul=bönsoppa mycket mycket gott :) och speciellt när mamma stått vid spisen :) hennes mat är alltid den godaste ♥


bakllav utan sockerlag

Underbart när fyra ungar i olika åldrar leker ihop :) kan inte säga att det var lugnt när de lekte men de hade roligt o det är huvudsaken. Inte lätt heller att ta en bild på alla fyra men syster yster stod bakom o fånade sig o det blev bra TILL SLUT!! :)Idag ska vi städa lite hemma o sen ska vi åka o köpa lite presenter till barnen både mina o mina syskons :) o imorgon bär det av till Nybro för att fira Bajram ♥

/Jeta


16 september

Hallå!!

Har nu gått ett tag sen jag skrev!! Men jisses har fullt upp hemma med barnen. Elira sitter inte still för en sekund o inte ens när hon ska äta vill hon sitta, det är roligare att krypa upp på bordet :)

Här har inte hänt mycket... fastemånaden är snart slut och i helgen är det fest!! På fredag ska vi göra bakllav hemma hos mig, mamma, syster, o svägerska kommer! Mamma brukar göra till mig men jag känner nu att det kanske e dags att jag lär mig oxå :) På fredag kväll ska alla andra komma oxå, mina bröder, pappa o min systers man även kidsen såklart ♥ vet dock inte vad jag ska bjuda på för mat??!!

Imorgon kommer kollegor på besök, ska bli super kul! Synd att Oliver o Karolina inte dyker upp då Karolina e sjuk!! :( Krya på dig!! På förmiddagen blir det träff med Mersija :) längtat efter att se deras nya hem... ♥

Ville gärna dela med mig av bilder som jag tagit MEN min flicka som älskar att slicka/äta på allt har förstört min mobil så jag kan inte föra över blderna på datorn o hon var även på vår kamera men tror inte den är skadat ÄN!! men ja jag vet det är mitt fel som låter det va famme.... men hallååååå jag kan väl inte gömma allt heller?! :) min älsklings tjej som får mitt hjärta att smälta när hon ler mot mig efter att hon varit busig!! LOVE LOVE LOVE

Känner för en resa.... typ Barcelona igen hehe var så underbart fint där så det vore inte helt fel :)

Dags för mig o sova... SNART :)!
/Jeta


2 september ~ 1 år ~


Hello!

Igår den första september var det 1 år sedan vi flyttade till vårt hus. Japp 1 år har gått, jisses snacka om att tiden går fort! Var inte längesen som vi var här o tittade på huset  för att sedan bestämma oss för att detta skulle bli vårt!! Efter att ha letat i nästan två år, helt sjukt men japp två år tog det att hitta huset som vi båda (o Arti) blev förälskade i!! Och som vi längtade att flytta hit o nu är vi här o 1 år har flugit förbi!! Vi älskar huset o vi älskar att växa i den :)

Till min stolta bror: Tack för din kommentar!! Den var jättefin o jag har nog läst den hundra ggr!! Japp fråga anna! ♥   
  
  

/Jeta


RSS 2.0