15 augusti ~ sjuka ~

Hej

Har inte så mkt tid att skriva i bloggen just nu. Som en del av er redan vet så har vi varit o är fortfarande sjuka. Det har varit två väldigt jobba veckor men det vänder väl snart hoppas vi. Först fick Arti maginfluensa o var dålig lite till o från i början och sen sjuknade rätt rejält men sen piggnade han till lite o jag drabbades. Låg oxå nästan helt utslagen, spydde o sov i två dygn. Hur mycket jag än försökte undvika kontakt med resten av familjen så smittades Elira oxå så då spydde hon oxå men lilla ♥ har varit glad ändå hela tiden. Ja o till slut blev även M drabbad dock inte lika mkt som tur är.
När man är nedsatt efter ett sånt här virus så har kroppen svårt att skydda sig o det är nog det som drabbat Arti som ånyo fått virus o är allmänt trött o febrig. Det skär i ens hjärta att se sina barn må dåligt!! Stackars de som har barn med nån allvarlig sjukdom. Det vill man aldrig vara med om!!

Annars så har det inte hänt så mycket mer, Arti var på Ölands djurpark o troligen var det där som han smittades. Läste även om svininfluensan som troligen kommer pridas mer till hösten då barn börjar dagis, skolor o folk börjar jobba. Känns skrämmande o vad jag har förstått så ska väl alla vaccineras i detta landet. Känner så för alla andra som inte får det "gratis" o att vissa ska prioriteras i första hand ( iandra länder). Hoppas verkligen epidemin försvinner snart!

Ne nu ska jag ta hand om familjen...återkommer.../Jeta

Kommentarer
Postat av: jennie högberg

ja fy stackare som åkt på allt.. nu måpste det vända! hmm får alla vaccin? eller ja får o får.. man kan ju köpa det det går ju inte i alla länder. så sant.

2009-08-17 @ 15:51:38
URL: http://penniscrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0